Rövid leírás:

A vizuális menedzsment olyan termelésirányító eszköz, melynek bevezetésével és használatával könnyen felismerhetővé válnak a termelési, vagy az irodai folyamatokban rejlő problémák, veszteségek. Segítségével pontos információ nyerhető a folyamat állapotáról.

Kinek ajánljuk?

Képzésünk elsősorban azon termelésben dolgozó, vagy termelést támogató kollégák (termelési vezetők, művezetők, minőségbiztosítók, logisztikusok, technológusok, Lean területen dolgozó szakemberek) számára hasznos, akik mérőszámokat akarnak meghatározni a termelésükben az elvárt gyártási mennyiség fokozásra és/vagy probléma megoldási módszer bevezetéséhez keresnek mérőszámot és mérési módszert. Továbbá tervezik, hogy a vizualizáció segítségével követhetőbbé és átláthatóbbá teszik a gyártó vagy irodai területüket.

Tematika

A képzés írásbeli vizsgával zárul.

Előadó:

Ferenc Zsolt

2006-ban a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki karán Minőségbiztosítás szakirányon végzett.
2006-ban kezdte mérnöki munkáját a miskolci Remy Automotive Hungária Kft.-nél új termék bevezető mérnökként. 2007-től Lean mérnökként dolgozott ugyanennél a cégnél a folyamatmérnökségi csapat tagjaként.
2010-től az esztergomi Kirchhoff Hungária Kft.-nél folytatta munkáját Lean szakértőként. 2012-től a Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft.-nél Lean szakértőként dolgozott. 2016-tól a gyöngyösi B.Braun menedzsment csapatához csatlakozott Folyamatmérnökség vezetői pozícióban. Jelenleg ugyanezt a pozíciót tölti be a Coats Hungary Kft.-nél .

Jelentkezés