Rövid leírás:

A képzés azt mutatja be, hogyan lehet kulcs teljesítménymutatókat felállítani, amelyekkel valóban a szervezet olyan jellemzőit mérjük, amelyeknek valódi hatása van a szervezet sikerére, üzleti eredményére. A KPI mutatók egy szervezet teljesítményének azon jellemzőire koncentrálnak, melyek leginkább befolyásolják a jelenlegi és a jövőbeli sikert.

Kellő számú gyűjtött adat esetén van arra mód, hogy kimutassuk a kulcs teljesítménymutatók hatását, és eldöntsük, érdemes-e mérni, érdemes-e úgy gondolni, hogy egy mutató az adott folyamat minőségét mutatja.

A kulcs teljesítménymutatók és a szervezet eredménye(i) közötti kapcsolat(ok) többváltozós matematikai-statisztikai módszerekkel egyértelműen kimutatható(k) és számszerűsíthető(k).

Tematika

1. nap:

2. nap

Képzés hossza: 2 nap
Vizsga: Írásbeli
Képzéssel megszerezhető dokumentum: Kulcs teljesítménymutatók tanúsítvány

Előadók:

Drótos Lóránt – Villamosmérnök, Lean Six Sigma Black Belt, Agile Coach, Scrum Master.

2003-tól különböző ITE és Automotive termékek sorozatgyártását támogatta a termelékenység, hatékonyság, és minőség fejlesztése érdekében. 2015 óta a szolgáltató szektorban dolgozik üzleti folyamatfejlesztési tanácsadóként. Két évtizedes aktív szakoktatói múlttal rendelkezik. Szakterülete a különböző problémamegoldó, hatékonyságnövelő, és minőségfejlesztő módszertanok elemeiből felépülő hibrid szabályozások kidolgozása, az adott üzleti folyamat egyedi igényeihez igazodva.

Baross Szabolcs – okleveles gépészmérnök, szakterületei: üzletági elemzések, üzleti stratégiák, akciótervek készítése, projekttervezés és -irányítás, folyamattérképezés, racionalizálás, minőségfejlesztő módszerek alkalmazása

Referenciák

“A KPI mutatók képzés nagyon hasznos volt számunkra. A tanfolyam után megfelelő szaktudással tudjuk kialakítani saját mutatóinkat, melyekkel mérni tudjuk minden területen Társaságunk hatékony működését. Az előadás intenzív, célszerű, melyet sok feladat és gyakorlat segített megérteni. Az előadó képzett, felkészült és látszik, hogy régóta a KPI-val foglalkozik. Mindenkinek ajánlom!” Pállai Krisztián (Szerencsejáték Zrt.)

“Kiváló képzés, jól felkészült oktató, remek környezet.” Schäfer Péter (MÁV Zrt.)

“Köszönöm a tanfolyamot, nagyon hasznos volt!” Szelepcsényi Csaba (MÁV Zrt.)

Jelentkezés

A képzés időtartama: 2021.11.15-16. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2021.11.15.

Ára: 87.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 110.490 Ft)

Kedvezményes ár: 2021.10.16.-ig: 82.650 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 104.966 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!

A képzés időtartama: 2022.04.21-22. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2022.04.21.

Ára: 87.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 110.490 Ft)

Kedvezményes ár: 2022.03.22.-ig: 82.650 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 104.966 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!

    A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.