A képzés célja:

Ajánlatkérői részről:

Olyan munkatársak képzése, akik a központi költségvetési szerveknél, önkormányzatoknál részt vesznek majd a beszerzések koordinálásában, bonyolításában a tervezéstől a szerződés teljesítését követően is. Továbbá képesek legyenek részprojektek irányítására; összeállítani olyan dokumentációkat, melyek egy-egy beszerzéshez kellenek, jogorvoslatokkal kapcsolatos kérdésekre tudjanak válaszolni.

Ajánlattevői részről:

Olyan munkatársak képzése, akiknek feladata a cégnél/szervezetnél a különböző közbeszerzésekkel kapcsolatos hirdetmények összegyűjtése, ebből azok kiválasztása, melyek az adott cég vagy szervezet számára gazdasági szempontok miatt aktuális és a feltételek teljesülése miatt pályázható. Gondoskodik az eljáráson való részvételhez szükséges dokumentumok, igazolások beszerzéséről, összeállítja a végleges ajánlatot.

További fontos cél, hogy tisztában legyen a jogi buktatókkal és a beérkező jogorvoslatokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolni tudjon.

Kapcsolódó képzések:

Program:

Kezdés minden nap 9:00 óra, zárás: 16:30 – 17:00 között
12:30 -kor ebédszünet

1. nap

2. nap

3. nap

4. nap

5. nap

Képzés hossza: 5 nap
Vizsga: Írásbeli
Képzéssel megszerezhető dokumentum:Közbeszerzési szakértő tanúsítvány

 

Előadó:

Dr. S. Edgár – Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó

Referenciák

“Olyan képzésen vehettem részt, ahol végre az általánostól eljutottunk a részletesig! Csakúgy, mint az elmélettől a gyakorlatig! Ritkán tapasztalt élmény a felnőttképzési piac dzsungelében…” Pataki Tamás (Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Képzési és Szaktanácsadási Intézet)

“Több felnőttoktatási programban is részt vettem már, de sehol nem éreztem még, hogy ilyen mértékben törődtek volna szakmai előmenetelemmel vagy azzal, hogy valóban jól érzem-e magam a képzés során. Ez teljesítményemet is jelentős mértékben növelte. Köszönettel tartozom érte.” Pozsár Annamária (magyar-történelem szakos tanár, szociális menedzser)

“A képzés lényegretörő, koncentrált. Az előadók magasan kvalifikáltak, hozzáértő szakemberek, ugyanakkor képesek voltak a csoporttal baráti hangulat kialakítására. A közvetlenség, a párbeszéd az előadások alatt nagy segítség volt az anyag elsajátításában.” Tamás Lajos (Tiszakeszi “Tiszamenti” Szövetkezet)

“Amit nekem adott,
– más szemléletmód,
– kreatív gondolkodásmód fejlesztése,
– pályázati rendszer áttekintése,
– tapasztalatok átvételi lehetősége.
Összességében nagyon jó, hatásos – hatékony.” Pocsai Csaba (COCA-COLA Beverages Magyarország Kft.)

“Nagyon hasznos volt számomra a képzés. Az ígért tematikának abszolút megfelel, az oktató profi. A szervezés szintén profi. Bátran ajánlom a képzést mindenkinek, aki a közbeszerzés iránt érdeklődik és aki már benne dolgozik, mert a gyakorlati részt is megközelíti a képzés. Az előadások érdekesek, hasznosak voltak.” Kozák-Németh Eszter (BKV Vasúti Járműjavító Kft.)

“Remek megoldás arra a célra, ha rövid áttekintést keresünk a közbeszerzésről. Jól kijelöli a további elmélyülés irányait. Gyakorlatias, interaktív és szórakoztató.” név nélkül

“Kiváló környezet, magas szintű oktatói és infrastrukturális kvalitás. Megbízható tudás szerezhető.” Dr. Livo Gergely (Livo Ügyvédi Iroda)

“Hasznos képzés azoknak, akik tudásukat ezen a téren fejleszteni szeretnék!” Szabó Dezső (TS-MÁV Gépészet Services Kft.)

Jelentkezés

A képzés időtartama: 2021.10.18-22. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2021.10.18.

Ára: 237.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 300.990 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!

A képzés időtartama: 2022.02.28-03.04. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2022.02.28.

Ára: 237.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 300.990 Ft)

Kedvezményes ár: 2022.01.29.-ig: 225.150 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 285.941 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!

    A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.