Rövid leírás:

Facebook Marketing…avagy hogyan tudod ügyfeleid, megrendelőid számát növelni a közösségi média segítségével?

A Facebook a legnagyobb közösségi hálózat a világon, aminek ma már több mint 4 millió magyar felhasználója van. Szinte nincs olyan vállalkozás, melynek célközönsége ne lenne megszólítható ezen a médián keresztül. Azonban ahhoz, hogy ebből a hatalmas piactérből profitálhassunk, és a lájkokat, megosztásokat, kommenteket ügyfelekké változtathassuk, a tudatos közösségimédia-stratégia és az eszköz alapos ismerete szükséges.
Tréningünk elmondja és megmutatja a résztvevőknek, hogyan tudnak sikeresek lenni a Facebookon, hogyan tudják ügyfélszerzésre, ügyfélmegtartásra használni.

A képzés célja:

Célunk, hogy a tanfolyam résztvevői külső segítség nélkül meg tudják valósítani elképzeléseiket. Ennek érdekében élő demonstrációk, közös gyakorlatok vannak, illetve valódi esettanulmányokat elemeznek hallgatóink.
Célunk megvalósítása érdekében a tréning kizárólag kiscsoportos, gyakorlatorientált formában működik, ezért a maximális létszám 15 fő.

Kiknek ajánljuk?

Kis- és középvállalkozások vezetői, a cégek marketingért felelős munkatársai és azok, akik közösségi média tanácsadással szeretnének foglalkozni.

Tematika

Jelentkezés