A képzés célja:

A képzés célja, hogy tudatosítsuk az életünkben jelenlévő stresszforrásokat, az egyéni leterheltségünket és az egyéni stressztűrő képességünket. A helyzet felmérése után megismerkednek a résztvevők azokkal a stresszkezelési technikákkal, problémamegoldási és megküzdési módokkal, amelyek alkalmazásával elkerülhetik a stressz kártékony hatásának érvényesülését a saját életükben. A tartósan fennálló stressz nagymértékben hozzájárulhat a kiégés kialakulásához, így a képzés céljai között szerepel az is, hogy segítsen a leterhelt munkatársaknak a saját teherbíró képességük tudatosításában, személyes leterheltségük felmérésében, és az egyéni problémakezelési és feltöltődési módszerek elsajátításában. Az egyéni kiégés elleni módszereken kívül a képzés csoportos önsegítő eszközt is kíván adni a résztvevők kezébe, amely a feszültségek, kudarcok közös feldolgozásában lesz segítségükre, a tréning utáni időszakban is.

Kiknek ajánljuk?

Olyan kis- és középvállalkozások, nagyobb cégek munkatársainak ajánljuk a tréninget, ahol a munka jellege, a munkakörülmények, vagy a munkahelyi légkör folytán az átlagnál több stresszel jár a munka végzése, és ahol a munkatársak hosszútávon nagy kihívások elé vannak állítva.

Miben fejlődik Ön (és Ön segítségével majdan kollégái)

Tematika

Metódusok, gyakorlatok:

Előadó:

Dr. Füzesi Györgyi
1986 és 1995 között egyetemi tanársegéd a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, ahol szociológiát és pszichológiát oktatott valamint kommunikációs és önismereti tréningeket tartott.
1995-től a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Főiskolán óraadóként szociológia, pszichológia és kommunikáció tárgyakat oktat és kommunikációs tréningeket tart.
1995-től Pszichológus tréner. Kommunikációs-, önismereti-, személyiségfejlesztő-, önszervezési-, csapatépítő – tréningeket tart és egyéni pszichológiai tanácsadással is foglalkozik saját cégén belül.
2003-tól a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ óraadó trénere.

1995 óta az általa tartott inhouse és nyílt tréningeken már több 100 résztvevő volt számos cégtől.
Nevéhez fűződik egy pszichológiai társasjáték elkészítése is.
Az Euzert Kft. trénerképzésének programjának összeállításában jelentős szerepet vállalt.

Referenciák

„Színvonalas, érthető előadás volt.” Lánszki Zoltán (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Nagyon jó az önismerethez.” Pap Ádám (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Nagyon jó előadóval, nagyon jó társasággal eltöltött hasznos idő.” Szűcs Zoltán (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Hasznos tudással távoztam, illetve ráeszmélésekkel, hogy mit kellene változtatnom céljaim nyugodtabb eléréséért.” K. Fanni (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Az előadás érdekes volt és összeszedett. A feladatok hasznosak voltak. Mindenkinek tudom ajánlani.” Major Lilla (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Minden alkalmazottnak kötelezővé tenném 1 év munkaviszony után!” Tury Tibor (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Nagyon jó volt az oktató előadásmódja, hasznos, érdekes feladatok, gyakorlatok. Csak ajánlani tudom mindenkinek!” Szekszárdi Tibor (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Nagyon jó volt, jól éreztem magam, sokat tanultunk, jobban megismertem magam, sok segítséget kaptam.” Nánási Viktória (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

„Kellemes légkör, türelmes előadó, jópofa, vidám feladatok.” Lakics Katalin (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)

Jelentkezés

A képzés időtartama: 2021.10.04-05. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2021.10.04.

Ára: 107.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 135.890 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!

    A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.