A képzés célja:

A Lean Management filozófia és rendszer elemeinek és előnyeinek megismertetése a résztvevőkkel. A Lean Management bevezetésével kapcsolatos feltételek és feladatok áttekintése. A Lean Management bevezetésének elméleti előkészítése a szervezet támogató és irányítási folyamataiban dolgozó vezetők bevonásával. A módszer megértését gyakorlati példákkal, szemléltető eszközökkel, mintafeladatokkal segítjük gyakorlatorientált képzésünkön.

Kinek ajánljuk?

A képzést elsősorban szolgáltatóknak, (pénzintézeteknek, biztosítóknak, közszolgáltatóknak, önkormányzatoknak…) és a termelő vállalatok irodai személyzetének (HR, pénzügy, értékesítés, controlling, beszerzés, informatika, termékfejlesztés) és vezetőinek ajánljuk.

Miért a mi képzésünket válassza:

Tematika:

1. nap – Lean alapok

2. nap – 5S

3. nap – VSM

4. nap – Gyárlátogatás

Gyárlátogatás egy, a LEAN-t már korábban bevezetett cégnél.

Képzés hossza: 3 + 1 nap
Vizsga: Írásbeli
Képzéssel megszerezhető dokumentum: Lean/Kaizen Office tanúsítvány

Előadók:

Ferenc Zsolt

2006-ban a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki karán Minőségbiztosítás szakirányon végzett.
2006-ban kezdte mérnöki munkáját a miskolci Remy Automotive Hungária Kft.-nél új termék bevezető mérnökként. 2007-től Lean mérnökként dolgozott ugyanennél a cégnél a folyamatmérnökségi csapat tagjaként.
2010-től az esztergomi Kirchhoff Hungária Kft.-nél folytatta munkáját Lean szakértőként. 2012-től a Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft.-nél Lean szakértőként dolgozott. 2016-tól a gyöngyösi B.Braun menedzsment csapatához csatlakozott Folyamatmérnökség vezetői pozícióban. Jelenleg ugyanezt a pozíciót tölti be a Coats Hungary Kft.-nél .

Drótos Lóránt – Villamosmérnök, Lean Six Sigma Black Belt, Agile Coach, Scrum Master.

2003-tól különböző ITE és Automotive termékek sorozatgyártását támogatta a termelékenység, hatékonyság, és minőség fejlesztése érdekében. 2015 óta a szolgáltató szektorban dolgozik üzleti folyamatfejlesztési tanácsadóként. Két évtizedes aktív szakoktatói múlttal rendelkezik. Szakterülete a különböző problémamegoldó, hatékonyságnövelő, és minőségfejlesztő módszertanok elemeiből felépülő hibrid szabályozások kidolgozása, az adott üzleti folyamat egyedi igényeihez igazodva.

Referenciák

“Nagyon jól képzett oktató, széleskörű tudásanyag, megfelelő gyakorlatokkal tűzdelve.” Béres Gábor

“Hasznos, jól felépített képzés volt, amelyhez társult egy szakmailag felkészült oktató és egy jó hangulatú tanulócsapat.” Harányi Anita (River Factoring Zrt.)

“Habár a LEAN téma kimeríthetetlen, mégis sikerült átfogó képet kapnom a módszerek és technikák elsajátításával.” Nagy Máté (Wescast Hungary Autóipari Zrt.)

“Rendkívül felkészült oktató; a tanultakat személyes és gyakorlati példákkal színesítette, ami nagyban segítette a tananyag elsíjátítását, megértését.” Balogh Zoltán

“Hogy megismerd ezt a filozófiát, és el tudjál indulni az úton, javasolhatom kiindulópontnak a Bp. VII. Peterdy u. 36-ot” Horváth Zoltán (Roche (Magyarország) Kft.)

“Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, aki most ismerkedik a Lean manufakturing alapjaival.” Jenei Sándor (Richter Gedeon Nyrt.)

“Eddigi gyakorlathoz és kialakult szervezési eljárásokhoz képest egy gyökeresen más szemléletmódot és megközelítést ismertem meg. Mindenképp ezt ítélem a továbblépés és továbbélés egyik követendő módszertanának.” Szokolai Dezső (EMTC Villamosgépgyártó Bt.)

“Óriási ismeretanyagot gyakorlatias tematikában és logikus keretekben sikerült elsajátítani, amelyet a való életben remélhetőleg sikeresen kamatoztathatok.” Papp István (Wilisch Hungarolplast Kft.)

“A mai világban a versenyképességhez elengedhetetlen a folyamatos fejlődés. Ez a képzés nagyon jó alapot ad ennek eléréséhez.” Nagy Ákos (Colgate-Palmolive Magyarország Kft.)

“A képzés nagyon hasznos volt, melyet a gyakorlatban is próbálok felhasználni.” Zólyomi Judit (LKH LEONI Kft.)

Jelentkezés

A képzés időtartama: 2021.10.25-27. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2021.10.25.

Ára: 187.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 237.490 Ft)

Kedvezményes ár: 2021.09.25.-ig: 177.650 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 225.616 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!


TÜV vizsga időpontja: 2021.10.27.
TÜV vizsga díja: 35.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 44.450 Ft)

A képzés időtartama: 2022.03.21-23. - ONLINE!

A képzés kezdőnapja: 2022.03.21.

Ára: 187.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 237.490 Ft)

Kedvezményes ár: 2022.02.19.-ig: 177.650 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 225.616 Ft)

2. főre +5% kedvezmény a teljes árból

3. főre +10% kedvezmény a teljes árból

4. főre +13% kedvezmény a teljes árból

Négy fő fölött kérje egyéni ajánlatunkat!


TÜV vizsga időpontja: 2022.03.23.
TÜV vizsga díja: 35.000 Ft/fő + ÁFA (bruttó: 44.450 Ft)

    A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező.