Képzési program

1. Microsoft Project: Alapismeretek, bevezetés, alapfogalmak, alaplépések
A képzésben résztvevő megismeri a Microsoft Project programot, kapcsolódó alapfogalmakat, alaplépéseket.

2. Elemzési technikák, tervezési szabályok
A képzésben résztvevő elsajátítja a Microsoft Project-el megvalósítható elemzési technikákat, tervezésre vonatkozó szabályokat, lépéseket.

3. A tevékenységek és az időütemezés kapcsolata
A képzésben résztvevő elsajátítja, hogy a Microsoft Project-el hogyan lehet az egyes tevékenységeket megtervezni (létrehozni), időben ütemezni.

4. A tervezés folyamata, időtervezés (naptárak), feladattervezés
A képzésben résztvevő megismeri a Microsoft Project alapú projekttervezés folyamatát, a naptárakban történő idő- és feladattervezés lépéseit.

5. Tevékenységek felvétele és strukturálása, mérföldkőtervezés
A képzésben résztvevő elsajátítja, hogyan kell a Microsoft Project alapú projekttervezés során az egyes tevékenységeket a rendszerbe felvenni, strukturálni; megismeri a mérföldkőtervezés alapjait.

6. Logikai függőségek, utak, korlátok, határidők
A képzésben résztvevő megismeri a Microsoft Project alapú projekttervezésben a logikai összefüggéseket, az egyes tevékenységek közötti utakat és korlátokat, a határidő tervezés módját.

7. Erőforrás-tervezés, erőforrás-ütemezés, egyéb erőforrás-kezelési képességek
A képzésben résztvevő megismeri a Microsoft Project alapú projekttervezésnél az erőforrások tervezésének, ütemezésének és kezelésének módját.

8. Költségtervezés, költségkezelés, beépített költségkezelés, egyéni költségkezelés
A képzésben résztvevő megismeri a Microsoft Project alapú projekttervezésnél a projekt költségeinek tervezési, kezelési módját; a beépített és egyéni költségkezelés lehetőségeit.

9. Nyomon követés, a projekt előrehaladásának vizsgálata
A képzésben résztvevő elsajátítja a Microsoft Project alapú projekttervezés esetén a projekt nyomon követésének lehetőségeit; hogyan lehet megvizsgálni a projekt előrehaladottságát.

10. Gyakorló feladatok, az ütemezés fortélyai
A képzésben résztvevő elsajátítja a gyakorlati feladatok során a Microsoft Project alapú projekttervezés ütemezési fortélyait.

11. Tevékenységek összekapcsolása a Project alkalmazásban
A képzésben résztvevő elsajátítja, hogyan lehet a Project alkalmazásban az egyes tevékenységeket összekapcsolni.

Jelentkezés