Six Sigma Zöld Öves képzés

A tréning résztvevői megismerik a TQM-ben, mint menedzsmentrendszerben rejlő lehetőségeket, gyakorlati jártasságra tesznek szert a 6 Sigma módszertan alkalmazásában, és képesek lesznek önállóan 6 Sigma projekteket vezetni a vállalatuknál. Konkrét példákat, esettanulmányokat ismernek meg a 6 Sigma alkalmazására, amerikai és magyar vállalatoktól. A résztvevők a képzés során elsajátítják a Six Sigma mozgalom Green Belt (zöld öves) szerepének betöltéséhez szükséges ismereteket és készségeket, alkalmazható tudást szereznek 6 Sigma (Six Sigma) projektek megvalósítására.

Bővebben…

Six Sigma Green Belt training

Briefly about the ’Six Sigma’: The Six Sigma is a corporate governance method that is based on the approach of information theory and statistics, which divides the processes aimed at the correction and development of the business into 6 main steps (definition, measurement, analysis, development, implementation and control). This method is not only intended to […]

Bővebben…

Six Sigma Fekete Öves képzés

A program célja a Six Sigma green belt képzésen megszerzett ismeretek elmélyítése. A green belt képzésben számos módszertan és technika ismerete fontos, ugyanakkor nem feltétel az ezek mögötti komplex matematikai-statisztikai törvények mélyreható tudása. Ezen a tanfolyamon a résztvevők nagyon alapos háttérismereteket kapnak, hogy bármilyen technológiai vagy folyamatbeli probléma esetén önállóan legyenek képesek meghatározni az adott probléma elemzéséhez leginkább alkalmas módszertant – akár több, egymást kiegészítő technikát, vagy eszközt is -, majd az eredményeket helyesen értelmezve gyorsan tudjanak dönteni a beavatkozás szükséges módjáról és mértékéről.

Bővebben…

Lean Manager Classic tanfolyam – Gyárlátogatással

Képzésünk elsősorban azon termelési vezetők, minőségügyi vezetők és logisztikai vezetők számára hasznos, akik a Lean módszer alkalmazásával szeretnék racionalizálni a gyártást, illetve az ahhoz kapcsolódó folyamatok összességét. Célunk, hogy a résztvevők megismerjék a hatékonyságnövelés és a veszteségcsökkentés lehetőségeit, és ezt a gyártás és a logisztika területén kamatoztatni tudják.

Bővebben…

Lean Kaizen Master tanfolyam – Gyárlátogatással

Képzésünket olyan jövendőbeli szakembereknek szánjuk, akik a Lean/Kaizen metódusát, praktikáit, alkalmazási módszereit az alapoktól egészen a professzionális szintig szeretnék elsajátítani. A tanfolyam 9 napja alatt számos gyakorlatot, játékot, példát, éles szituációt próbálnak ki a résztvevők, továbbá workshoppal és gyári környezetben tett kirándulással segítjük az ismeretek elmélyítését.

Bővebben…

Lean/Kaizen Office képzés – Lean/Kaizen az irodában

A Lean Management filozófia és rendszer elemeinek és előnyeinek megismertetése a résztvevőkkel. A Lean Management bevezetésével kapcsolatos feltételek és feladatok áttekintése. A Lean Management bevezetésének elméleti előkészítése a szervezet támogató és irányítási folyamataiban dolgozó vezetők bevonásával.

Bővebben…

Lean folyamatfejlesztés folyamatgazdák részére

Rövid leírás: A folyamatok hatékony működtetése többes feladatot jelent: a folyamatok szabályozottá tételét, a szabályozásnak megfelelő üzemszerű működtetését és folyamatos fejlesztését. A folyamatok bonyolultabbá válásával a vállalatok egyre nagyobb hányadánál igényként jelent meg önálló munkakörök kialakítása a folyamat szabályozására és a folyamatos fejlesztési feladatok végzésére. Így jöttek létre a „Folyamatgazdai rendszerek”, idegen elnevezéssel a vállalatok […]

Bővebben…

Vizuális Menedzsment

Rövid leírás: A vizuális menedzsment olyan termelésirányító eszköz, melynek bevezetésével és használatával könnyen felismerhetővé válnak a termelési, vagy az irodai folyamatokban rejlő problémák, veszteségek. Segítségével pontos információ nyerhető a folyamat állapotáról. Kinek ajánljuk? Képzésünk elsősorban azon termelésben dolgozó, vagy termelést támogató kollégák (termelési vezetők, művezetők, minőségbiztosítók, logisztikusok, technológusok, Lean területen dolgozó szakemberek) számára hasznos, akik […]

Bővebben…