Projektmenedzsment és MS Project képzés

A tréning a projektmenedzsment kulcsterületeire vonatkozó intenzív bevezetést nyújt azon projektvezetőknek és projektmunkatársaknak, akik a standard projektmenedzsment módszerekre vonatkozóan szeretnék bővíteni tudásukat. Képzésünk tematikájába beépítettük a nemzetközi IPMA vizsga követelményeit is.

Bővebben…

Microsoft Project képzés

Projekttagoknak, vezetőknek, akik munkájuk során projektfeladatokat látnak el és a projektszemlélet áthatja mindennapi munkájukat. A képzésen az MS Project szoftver segítségével fogunk dolgozni, mely laptopokra telepítve a csoport(ok) rendelkezésére fog állni.

Bővebben…

Építésügyi képzés a gyakorlatban

Alapvető iránymutatás a lakóépületek építtetőinek – hogyan legyünk biztonságban a jogszabályok útvesztőiben? A tréning célja Az egyszerű bejelentéssel építhető lakóépületek megvalósításának folyamatában segítséget nyújtani és tájékoztatást adni az építkezők számára annak érdekében, hogy a beruházás során felmerülő kockázatok minimálisra csökkenjenek. A tréning arra is kiterjed, hogy ismeretet nyújtson az építtetők kötelezettségeiről, felelősségi köreiről a kivitelezés […]

Bővebben…