Hogyan tudok jelentkezni (megrendelni)?

A kiválasztott képzés oldalának alján található a megrendelő felület. Itt tudja kiválasztani a képzés időpontját, illetve a létszámot.
Miután kiválasztotta a képzést, az időpontot és a létszámot, kattintson a box alján megjelenő „A jelentkezési űrlap kitöltéséhez kattintson ide” feliratú gombra. Alul egy szürke keretben láthatja a kosár tartalmát, a kiválasztott képzés nevével, időpontjával, a választott létszámmal és a fizetendő végösszeggel.
Az űrlap felső részén kell megadnia a számlázási címet és adatokat, amelyre a számlát fogjuk kiállítani. A jelentkezési lap alján, még a megrendelés elküldése előtt el kell fogadnia Adatkezelési tájékoztatónkat, melyet a jelölő négyzetbe tett pipával tehet meg. Továbbá ugyanitt lehetőség van hírlevelünkre is feliratkozni.
Amennyiben mindent megfelelőnek talál, klikkeljen a „Küldés” gombra. Jelentkezését rendszerünk fogadja, és egy automatikus válasz e-mail-ben visszaigazolja azt.
Továbbá tanfolyamainkra van lehetőség e-mailben is jelentkezni. Ez esetben jelezze az info@euzert.hu címen, mely képzésen szeretne részt venni és kollégánk küld Önnek egy jelentkezési lapot.

Hogyan tudok több főt regisztrálni?

Adott képzésre történő jelentkezés esetén a létszámot a megrendelő felületen a választott időponthoz tartozó box jobb oldalán lévő legördülő menüben tudja kiválasztani. A maximálisan választható létszám 10 fő. (Efölötti létszám esetén kérjen egyedi ajánlatot tőlünk e-mailben.) A megrendelés elküldéséig ugyanitt van lehetősége módosítani a létszámot. A résztvevők nevét pedig a jelentkezési űrlap ’Jelentkezők névsora, egyéb kérés/kérdés’ mezőben tudja megadni.

FONTOS: megrendelésekhez legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt 24 órával regisztrálja be a résztvevőket!

Elküldtem a megrendelést, de rosszul adtam meg az adatokat és/vagy a jelentkezés leadása óta változás állt be adataimban. Mi a teendő?

Kérjük, ez esetben jelezzen nekünk e-mailben az info@euzert.hu vagy a kepzes@euzert.hu címen, vagy hívjon bennünket telefonon a 06-1-413-0905-ös számon. Az adatok módosítására mindazonáltal a képzés előtt is van még lehetősége, mivel kollégáink a számlázás előtt minden esetben leegyeztetik az adatokat a jelentkezőkkel.

Több/kevesebb főt regisztráltam, mint amennyit szerettem volna. Mi a teendő?

Amennyiben a szükségesnél kevesebb létszámú jelentkezőt regisztrált, úgy minden további nélkül leadhat egy újabb megrendelést a választott képzésre, a további résztvevők létszámának megfelelően. Amennyiben a szükségesnél több főre adta le a jelentkezést, úgy kérjük, jelezze azt nekünk telefonon vagy e-mailben.

Meggondoltam magam és szeretném visszamondani a képzést. Hol tudom a jelentkezésemet törölni?

Regisztrációjának törlését kérheti a 06-1-413-0905-ös számon, vagy az info@euzert.hu, ill. kepzes@euzert.hu címeken.
Ezúton is felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadta a részvételi és lemondási feltételeket, melynek értelmében a képzés lemondását a tanfolyam megkezdése előtti 5. munkanapig tudjuk elfogadni. Amennyiben 5. és 2. munkanap között mondja le, a képzési díj 50%-át köteles befizetni. A 2. munkanapon belül történő lemondás esetén a teljes tanfolyam díj az Euzert Kft.-t illeti meg, de Ön, illetve kollégája egy későbbi időponton a tanfolyamot még elvégezheti. A tanfolyam kezdete után történő lemondás esetén csak rendkívüli esetben (betegség…) tudunk új időpontot felajánlani.

Mikor és milyen számlát kapok a képzésről?

A számlát minden esetben a tanfolyamot megelőző héten állítjuk ki, mely előtt kollégánk telefonon egyezteti a résztvevőkkel a számlázási adatokat. Magánszemélyek részére díjbekérőt küldünk. A papír alapú számlát előzetesen szkennelve e-mailben, ill. postai úton is megküldjük. A képzés díját a megrendelő legkésőbb a számlán szereplő fizetési határidőig köteles átutalással rendezni. A bizonylaton kérjük feltüntetni a számla sorszámát.

Mit tartalmaz a képzési díj?

A képzés díja magában foglalja a kiadott jegyzet díját, az esetleges gyakorlatok, konzultációk díját, a vizsga díját, a tanúsítvány (saját ’Euzertifikat’ tanúsítványunk) kiállításának díját és tantermi képzés esetén a kávészünetek díját (mely költség közterheit a megrendelő viseli). Képző intézményünk ebéd és szállás biztosításával abban az esetben foglalkozik, ha arra a megrendelőtől írásos felkérést kap. Annak költségeinek megtérítéséről a megrendelőnek kell gondoskodni.

A jelentkezés leadása után van-e további teendőm?

Amint leadta jelentkezését, kollégánk beregisztrálja Önt a választott képzésre, melyet telefonon is megerősít Önnek. Ezt követően a tanfolyamig további teendője nincsen. Legkésőbb a képzés előtti héten kollégánk ismét felveszi Önnel telefonon a kapcsolatot, mely során egyeztetik a számlázási részleteket. Ezután megküldjük Önnek a kiállított számlát (vagy díjbekérőt) egy részletes képzési tájékoztatóval együtt.